hur man använder hook up-applikationen

av menyval är färgkodade, men någon sådan hjälp finns inte i övriga versioner och appen har en ganska hög inlärningströskel. Tidigare hade funktionen en dold plats intill sökresultaten, men nu är det enkelt att hantera nedladdningarna via menyvalet Offlineområden. Navigons 3D-visning av landsvägar och höjdskillnader i terräng är fortfarande oöverträffad, men appar som Here, Eniro och Tomtom har hunnit ikapp och förbi när det gäller stadstrafiken. Röststyrningen fungerar bra även på svenska och alla viktiga finesser finns på både Android och Ios. Mer information hittar du bland Utmaningar Kontakta din Volkswagen återförsäljare och ladda ner din app kostnadsfritt. Du ser en översikt med antalet tillgängliga uppdateringar för din enhet, och om det gäller, andra objekt som har utgått eller är på väg att utgå. Det är en gåta varför det dröjde två år att få denna självklara funktion på plats, men den ger ett tydligt mervärde jämfört med exempelvis Navigon eller Copilot.

Klicka på respektive länk för din smartphones operativsystem för att ladda ner en app. Kartvyerna har fortfarande ett väldigt spartanskt utseende på de flesta platser, men mer 3D både byggnader och flygbilder har börjat dyka upp i webbläsarversionen av Maps på orter som Malmö, Lund, Borås och Jönköping. När installationen är klar visas meddelandet DU ÄR redo ATT KÖRA! Vi håller tummarna för att uppdateringen även når appen.

Även prissättningen är svåröverblickad det finns flera olika versioner av appen, men vår slutsats är att om du planerar att använda vägbeskrivningarna regelbundet är Copilot Premium mest prisvärd. Appen har en tydlig körfältsassistent och visar hastighetsbegränsningar. I menyn hittar vi också alternativet Städer. Färdvägen och kommande korsningar skymtar genom huskropparna, så det är enkelt att se hur man ska svänga längre fram. Google Maps har äntligen lämnat betastadiet. 13-14 Juli, falsterbo, falsterbo Horse Show 16 Juli, löttorp. Androidversionen har riktigt bra inomhuskartor venue maps som visar shoppingcentra i 3D, men funktionen saknas tyvärr på Ios. Appens svaghet är de snåriga menyerna. Långt till närmaste 3D-stad. Plus: 3D-karta för landsvägar.

Here och Tomtom söker bara i kartleverantörens databas och levererar ganska få träffar medan Navigon och Copilot fortfarande har problem med inaktuella data. Uppkopplingen behövs fortfarande om du vill göra mer avancerade sökningar eller få vägbeskrivningar för andra färdsätt än bil. Here finns i dagsläget som riktiga appar för Android och Ios plus en html5-version med navigering som fungerar på alla plattformar med hyfsad webbläsare. 3D-animationerna flyter snyggt och Eniro har lyckats bäst med vägvisning i städer, tätt följda av Tomtom, medan Navigon har den bästa kartvyn för landsvägar.