blommor på dejt

en grej som man ska göra fort för att ragga. Funderar på att ta med en röd ros som present när vi träffas. Fråga: Min dejt, har fyllt jämna år under tiden vi mailat. Skit samma, det är ju ändå såsen som är godast. Vad anser du är en lämplig present till henne, eller skall man bara bjuda på mat och dryck? Players skryter om sina ragg för sina vänner och berättar allt i detalj för. Det är inte ovanligt att det är hennes vän som ställer de frågorna som hon inte vågar själv. När man träffas första gången kan en del som dejtar vara väldigt säkra på vad de är ute efter, medan andra mest testar för att se vad det leder till. Och handen på hjärtat tjejer.

Givetvis måste man ju vara bra på att skämta om man ska göra så här. Vissa känner ganska omgående om de vill ta dejtandet till en ny nivå, medan andra behöver mer tid på sig. Plus att många uppskattar att ha någon att prata med medans de röker.

Hur ser dina förväntningar ut? Tänkte skriva lite om raggning och dating. Även fast hon har en sprängfylld garderob med kläder så har hon trots allt köpt helt nya kläder för inget duger som hon har hemma. Många killar tror de kan dansa. Och det kommer hennes vänner gilla. Will Smith är nog min favoritskådis och har en skön utstrålning. Vi har pratat mycket, framför allt via SMS.

Blommor på dejt
blommor på dejt